Cumayeri'nde 'İstanbul'un Fethi Ve Fatih Sultan Mehmet'in Hayatı'

Düzce'nin Cumayeri ilçesi Kaymakamlığı tarafından düzenlenen İstanbul'un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan programa tarihçi Talha Uğurluel ve sanatçı Reha Yeprem katıldı.

Cumayeri Kaymakamlığı tarafından organize edilen İstanbul'un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatıldığı program yoğun ilgi gördü. Cumayeri Belediyesi şehir stadında düzenlenen program Düzce Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ile başladı. Daha sonra konuşmacı olarak katılan tarihçi Talha Uğurluel, İstanbul'un Fethini ve Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlattı. Binlerce davetlinin katıldığı programda Talha Erdem'in ardından, özel bir tv kanalında "Sır Kapısı" adlı programın sunucusu Reha Yeprem izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Okuduğu şiirlerle izleyenlere duygulandıran Yeprem soğuk havaya rağmen programa katılan misafirlere teşekkür etti.
Programın ayrıca anneler gününe denk gelmesi nedeniyle, yılın annesi seçilen şehit annelerine Cumayeri Kaymakamı Zafer Coşkun tarafından hediye takdim edildi. Program havai fişek gösterileri ile son buldu.