Yılın Girişimcisi Ödülü Çelebioğlu Kardeşler'in

Ernst & Young tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen World Entrepreneur Of The Year - Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması'nın Türkiye birincilik koltuğu bu kez iki kardeşin oldu.

Yılın Girişimcisi Ödülü Çelebioğlu Kardeşler'in
3-6 Haziran'da Monte Carlo'da düzenlenecek olan Dünya Yılın Girişimcisi Yarışması'nda Türkiye'yi Çelebi Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu ve Çelebi Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz temsil edecekler.

Türkiye'de bu yıl yedincisi düzenlenen ve Ernst & Young'ın, Milliyet Gazetesi ve CNN Türk işbirliğiyle, fark yaratan, cesur ve risk almaktan korkmayan girişimcileri desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği Yılın Girişimcisi Yarışması'nı, Çelebi Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu ve Çelebi Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz kazandı. Ödüllerini 8 Nisan'da Four Seasons Bosphorus'ta düzenlenen törenle, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın elinden alan Çelebioğlu Kardeşler, dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olan 'Dünya Yılın Girişimcisi Ödülü' için 3-6 Haziran tarihleri arasında Monte Carlo'da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecekler.

Gecede, Yılın Girişimcisi Yarışması'nda finale kalan İnci Deri Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, Gürallar Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat ve Gürallar Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güral, Koska Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emin Dindar ile Tekin Acar Büyük Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar'a başarılarından dolayı plaket verildi.