C.ü. Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Lütfi Abay İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi ile ilköğretim kurumları arasındaki işbirliğini arttırmak amacıyla Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof

Cumhuriyet Üniversitesi ile ilköğretim kurumları arasındaki işbirliğini arttırmak amacıyla Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Lütfi Abay İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundu.
Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler'i makamında ağırlayan Okul Müdürü Selahattin İnce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okulun mevcut durumu hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'na geçen Rektör Prof. Dr. Dökmetaş ve Prof. Dr. Yekeler, sınıf öğretmeni ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okul Müdürü Selahattin İnce, derslik ve laboratuarların iyi olduğunu, dil eğitimi de verdiklerini belirterek okuldaki bütün imkanların yeterli seviyede olduğunu ifade etti. Çevre düzenlemelerinin ve spor alanlarının olmadığını aktaran Lütfi Abay İlköğretim Okul Müdürü Selahattin İnce, Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş'tan destek istedi. Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ise Cumhuriyet Üniversitesi ve ilköğretim kurumlarındaki işbirliğini arttırmak, problemleri birlikte çözmek adına ziyarette bulunduklarını belirterek, eğitim kurumlarında başarıların elde edilebilmesi için, imkanların tam olması gerektiğini vurguladı.
Üniversite olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, ziyaretten sonra öğretmen ve ilköğretim okulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek derslerine katıldı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Sınıf Öğretmeni ve öğrencilerine üniversiteden taleplerini sorarak, derslerinde başarılar diledi.
Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler tarafından günün anısına, Okul Müdürü ve Öğretmenlerine üniversiteye ait çeşitli hediyeler takdim edildi.