Talas Belediyesi 15 bin fidan dikimine başladı

Kayseri'nin Talas Belediyesi Süleymanlı Köyü Ağaçlandırma Projesi kapsamında ilk etap fidan dikimi gerçekleştirildi.

Talas Belediyesi ve İş-kur tar

Talas Belediyesi 15 bin fidan dikimine başladı
Kayseri'nin Talas Belediyesi Süleymanlı Köyü Ağaçlandırma Projesi kapsamında ilk etap fidan dikimi gerçekleştirildi.

Talas Belediyesi ve İş-kur tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarına, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın, İl Genel Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yaptığı konuşmada, çevrenin ve yeşilin önemine dikkat çekerek, "Ağaçlandırma çalışmaları vatandaşlarımıza en güzel hediye, çevre noktasında da en önemli sorumluluk. İlçemizde ilk aşamada 15 bin fidanı toprakla buluşturuyoruz. İnşallah bu yıl Süleymanlı, önümüzdeki yıllarda da diğer mahalle ve köylerimizde ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek. Güzel ve yaşanabilir bir çevre için herkesin elele vermesini temenni ediyorum. Ağaçlandırma çalışmalarında bize destek veren sayın valimize, İş-kur müdürlüğümüze ve proje kapsamında emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Sadettin Aydın ise Talas Belediyesi ve İş-kur Müdürlüğü ortaklığında yapılan bu projeden mutluluk duyduklarını ifade etti. Aydın, "15 bin fidanı dikmek kadar, bu fidanlarımıza sahip çıkmak ve yaşatmak da bir o kadar önemlidir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı davranarak buralara sahip çıkarlarsa, İnşallah kısa sürede bu sahalar ormanlık birer alan olur. Vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetlerine inanıyorum." diye konuştu.