Sivasspor son dakikalarda gülüyor

Bu sezon üçüncü teknik direktörüyle çalışan Sivasspor, Mesut Bakkal döneminde oynadığı 4 karşılaşmayı da son dakikalarda attığı gollerle berabere tama

  Bu sezon üçüncü teknik direktörüyle çalışan Sivasspor , Mesut Bakkal döneminde oynadığı 4 karşılaşmayı da son dakikalarda attığı gollerle berabere tamamlamayı başardı .

Turkcell Süper Lig ' in 31 . haftasında oynanan maçta aldığı Beşiktaş beraberliğiyle de ligde kalma umutlarını kalan haftalara taşıyan kırmızı - beyazlı ekip , önümüzdeki hafta sonu ağırlayacağı Kasımpaşaspor ' u yenmenin hesaplarını yapıyor .

Turkcell Süper Lig ' de kalma mücadelesi veren Sivasspor , 32 . haftada Kasımpaşaspor ' u konuk edecek . Bu maç kırmızı - beyazlı ekip için çok önemli . Mesut Bakkal ' ın teknik direktör olmasından sonra Sivasspor ' da yüzler gülmeye başladı . Ligin 27 . haftasında takımın başına geçen Bakkal ile Sivasspor hiç galip gelemedi . Kırmızı - beyazlı ekip aynı zamanda hiç de yenilmedi . Gaziantepspor , Galatasaray , Kayserispor ve son maçta da Beşiktaş ile berabere kaldı . Sivasspor , beraberlikleri de bütün maçlarda son dakikalarda kazandığı gollerle aldı .

Yenik durumda olduğu Gaziantepspor karşısında maçın 90+4 . dakikasında Cihan ' ın golüyle 2-2 ' lik skoru yakaladı . Kendi evinde oynadığı Galatasaray karşılaşmasında da 90+1 . dakikada Mehmet Yıldız kaleci Aykut ' dan seken topu tamamlayarak skoru tayin etti : 1-1 . Kayserispor deplasmanında da 84 . dakikada Mehmet Yıldız ' ın penaltı golüyle 2-2 ' lik eşitlik sağlandı . Son Beşiktaş karşılaşmasında ise 86 . dakikada oyuna sonradan giren Kamanan bitime 4 dakika kala skoru 2-2 ' ye taşıyan golü kaydetti .

Sivasspor , Mesut Bakkal döneminde , eski teknik direktörler Bülent Uygun ve Muhsin Ertuğral döneminde olduğunun aksine takım geriye düştükten sonra da oyundan kopmayarak beraberlik golünü hep buldu . Önümüzdeki hafta sonu oynanacak Kasımpaşaspor karşılaşması ise , kırmızı - beyazlılar için adeta dönüm maçı olacak . Takım , kendi evinde ve seyircisi önünde oynayacak olmanın avantajını kullanarak bu maçtan mutlak 3 puan bekliyor . Sivasspor ' un Kasımpaşaspor maçı sonrası Eskişehirspor deplasmanına gidecek ve ligin son haftasında Ankaragücü ' nü ağırlayacak .

Bu arada Sivasspor , 2 Mayıs Pazar günü saat 20 . 00 ' de oynayacağı Kasımpaşaspor maçının hazırlıklarına bugün öğleden sonra başlayacak .