Çocuk Merkezleri 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Haydar Bayçin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı düzenledi

Çocuk Merkezleri 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı
  Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Haydar Bayçin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı düzenledi .
Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu ' ndaki programa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu , Kültür-Sosyal İşler Müdürü Yonca Ekmekçi , Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Fırat Özcan , Haydar Bayçin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu İbrahim Atabey , merkez öğretmenleri , öğrenci ve velileri katıldı . Program Lale Salonu Fuayesi ' ndeki resim ve elişi sergisiyle başladı . Serginin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu , çocukların yaptığı elişi ve resimlere hayran kaldı .
Resim ve elişi sergisinin açılış töreninin ardından Kültür Merkezi Lale Salonu ' ndaki programa geçildi . Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasının ardından yaklaşık 6 aylık bir hazırlıktan geçen Manisa Belediyesi Çocuk Korosu sahne aldı . Türküler , marşlar ve popüler şarkılar seslendiren koro , izleyiciler tarafından büyük alkış topladı . Manisa Belediyesi Çocuk Korosu ' nun ardından miniklerin zeybek gösterisi de büyük beğeni topladı . Gösteriye katılan veliler , yanlarında getirdikleri fotoğraf makineleri ve kameralarla çocuklarının fotoğrafını çekebilmek için birbiriyle yarıştılar . Programın sonunda töreni hazırlayan öğretmenlere plaket ve teşekkür belgesi verildi .