Çarşamba Tso'dan Ucuzal'a Plaket

Turhal Şeker Fabrikası Müdürlüğü'ne tayin olan Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürü Şahin Ucuzal'a, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli tarafından plaket verildi.

Çarşamba Tso'dan Ucuzal'a Plaket
  Çarşamba Şeker Fabrikası ' nda gerçekleştirilen törene , Çarşamba Ziraat Bankası Müdürü Ertuğrul Çankaya , Halk Bankası Müdürü Şükrü Türk , İş Bankası Müdürü Hacı Ömer Demirel , Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü Sezgin Öncü , İşletme Müdürü Muhittin Kemerci , Muhasebe Müdürü , Feti Arı ve Personel Müdürü Kemal Dinçer katıldı .
Törende konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli , " Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürlüğü ' ne atandığından bu güne kadar yapmış olduğu etkin çalışmalar ile ilçemize ve özellikle de odamıza önemli katkılarda bulunan Şahin Ucuzal ' a yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince bir plaket takdim etmiş bulunmaktayım . Kendisine yeni görevinde de başarılar diliyorum " dedi .
Fabrika Müdürü Şahin Ucuzal ise , " Çarşamba ' da çok güzel günlerim geçti . Samimi arkadaş ve gerçek dostlar kazandım . Bu denli ince düşünerek beni onurlandıran Yusuf Kefeli ' ye şahsında tüm Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ediyorum " diye konuştu .