Baydemir Dünya Şampiyonunu Kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir Meksika'da yapılan 8

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir Meksika'da yapılan 8. Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Ozan Berken Bindak'ı tam altın vererek kutladı. Baydemir salon sporlarına verdikleri öneme devam edeceklerini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde Diskispor'la sözleşme imzalayan Tekvandocu Ozan Berken Bindak 73 kiloda yarıştığı Meksika'da yapılan 8. Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Gençler Dünya Tekvando Şampiyonu oldu. Baydemir Tekvando İl Temsilcisi Fatih Hilles ile birlikte ziyarete gelen Bindak'ı çiçek ve tam altın vererek kutladı. Hilles, ilk kez bir Diyarbakırlı sporcunun dünya şampiyonu olduğunu söyleyerek bunun için 5 yıllık bir emek harcandığını bildirdi. Bindak'ın başarısında emeği geçen Gençlik ve Spor
Müdürlüğü'ne de teşekkür eden Hilles, Bindak'ın Diskispor'da daha önemli başarılara imza atacağını umduklarını söyledi. Baydemir de Bindak ile onur duyduklarını kaydederek salon sporlarına önem vermekle yanılmadıklarını ifade etti. Baydemir daha sonra Diskispor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz, Genel Sekreter Abdullah Sevinç ile birlikte Bindak'la hatıra fotoğrafı çektirdi.