Öğrencilerden Okula Kütüphane
Samsun Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Vezirköprü Rehber" projesinden elde ettikleri gelirle Sarıdibek İlköğretim Okulu'na kütüphane hediye ettiler.

Okula götürülen kitaplıkların montajını yaparak, kitapları yerleştiren öğrenciler Sarıdibek İlköğretim Okulu öğlecilerine çikolata ikram ettiler ve getirdikleri topları öğrencilere armağan ettiler. Proje rehber öğretmeni Cem Taylan Evren, yaptıkları projeyle Vezirköprü' nün ihtiyacı olan bir rehber yaptıklarını ve bu rehberden elde ettikleri geliri güzel ve hayırlı bir iş için harcadıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Projeyi yapan öğrencilerden Harun Dursun, "Bu işe başlarken para kazanma amacımız yoktu. Fakat esnafı dolaşıp kayıt yaparken esnafın bize bağış yapmak istemesi sonucunda gelir elde etmeye başladık. Elde ettiğimiz geliri biz harcamak istemedik ve bir köy okuluna bağışlamayı uygun gördük. Bu nedenle bugün Vezirköprü'ye 45 kilometre uzakta bulunan Sarıdibek köyüne gelerek hediyelerimizi verdik. Bu yaptığımız iş beni çok mutlu etti. Köydeki öğrenci kardeşlerime faydam olduğu için çok gururlandım" dedi.
