Sivasspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

-SİVASSPOR'DA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI -LİGDE BU HAFTAYI BAY GEÇEN KIRMIZI-BEYAZLI EKİP, A-2 TAKIMI İLE YAPTIĞI HAZIRLIK MAÇINI 5-0 KAZANDI SİVAS (

 

-SİVASSPOR ' DA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI

-LİGDE BU HAFTAYI BAY GEÇEN KIRMIZI-BEYAZLI EKİP ,

A-2 TAKIMI İLE YAPTIĞI HAZIRLIK MAÇINI 5-0 KAZANDI

SİVAS ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Turkcell Süper Lig ' de bu haftayı Ankaraspor müsabakası nedeniyle maç yapmadan geçiren Sivasspor , A-2 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 5-0 kazandı .

Sivasspor ' un , gelecek hafta sonu Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıkları kapsamında , A-2 takımı ile kulüp tesislerinde hazırlık maçı yaptığı ve karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldığı belirtildi .

Sivasspor Kulübü ' nün resmi internet sitesinde yer alan ' A-2 takımını 5-0 yendik ' başlıklı açıklamada , ' Sivasspor ' umuz A-2 takımımızla yaptığı müsabakada moral buldu ' denildi .

Açıklamada , ' Kaptanımız Mehmet Yıldız , Hayrettin Yerlikaya , Abdurrahman Dereli , Sedat Bayrak , Musa Aydın , Kamanan , kaleci Akın , Yasin Çakmak ve Keita ' nın dışında Petkoviç , Harun , Lucien , Murat Sözgelmez , Faruk Bayar , İbrahim Dağaşan , Nabil Taider , Erman Kılıç , Agbetu , Elrio Van Heerden ve İbrahim Şahin onbiri ile sahaya çıkan Sivasspor ' umuz A-2 takımımız ile yaptığı müsabakayı İbrahim Şahin , İbrahim Dağaşan , Erman Kılıç , Elrio ve penaltıdan Agbetu ' nun attığı gollerle 5-0 kazandı ' bilgisine yer verildi .

Müsabaka sonrasında görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Mesut Bakkal , ' Ankaraspor müsabakası nedeniyle haftayı maç yapmadan geçiriyoruz . Bu nedenle hazırlık müsabakalarına ağırlık verdik . A-2 takımımız karşısında futbolcularımın sergilediği oyundan memnunum . İyi bir hazırlık devresi geçireceğiz . Hedefimiz son 3 haftada yakaladığımız performansımızı artırarak devam ettirmektir . Müsabakada görev alan futbolcularımı kutluyorum ' dedi .

( AHM-KAN )

17 . 04 . 2010 17 : 44 : 51