Düzce'de Turizm Haftası Dolu Dolu Kutlanıyor

Düzce'de Turizm Haftası dolu dolu yaşanıyor. Hafta dolayısıyla Melen Çayında rafting yarışları yapıldı.

  Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Düzce ' nin Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen köyü Melen Çayı ' nda rafting yarışları yapıldı . Düzce ' den ve çevre illerden takımların yarıştığı rafting yarışlarına liselerden 8 takım katılırken , üniversitelerden 3 takım katıldı . Gençler 3 kilometrelik parkurda dereceye girmek için kürek çektiler .
Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak , Düzce ' de Turizm haftasının dolu dolu kutlandığını belirterek " Her yıl kattığımız yeniliklerle haftayı kutluyoruz . Bu yıl etkinliklerimize vatandaşlarında yoğun katılımı bizleri çok sevindirdi . Melen çayında düzenlenen rafting yarışlarına 3 ' ü üniversite 8 tanesi lise omluk üzere 11 takım katıldı . Bunun yanı sıra Dokuzdeğirmen köyünde rafting yapmaya gelen insanları ağırlıyoruz ve ilginin çok yüksek olması bizleri sevindiriyor " dedi .
Rafting Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Şerif Ali Karanfil , raftinge olan ilgiden dolayı mutlu olduklarını işaret ederek " Geçen yıllara nazaran bu yıl ilgi çok yüksek . Su sporlarını seven herkesi Melen Çayına rafting yapmaya davet ediyoruz " şeklinde konuştu .