Başkan Keskin Hem Halay Çekti, Hem Türkü Söyledi

Yıldırım Belediyesi ve Bal-Göç tarafından ortaklaşa düzenlenen gecede halaylar çekilip türküler söylendi.

Başkan Keskin Hem Halay Çekti, Hem Türkü Söyledi
  Barış Manço Kültür Merkezi ' nde düzenlenen geceye Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , Bal-Göç Başkanı Emin Balkan ile çok sayıda davetli katıldı . Konuk sanatçı Nilüfer Göl ' ün sahneye çıkmasıyla halaylar çekilmeye başlandı . Keskin , Nilüfer Göl ile sahnede türkü söyledi . Keskin , " Yıllardır Bal-Göç ile beraber tertiplediğimiz bu geceleri geleneksel hale getirdik . Bal-Göç bizim baş tacımız , çok değerli başkanımız Balkanlar ' ın adeta abisi . Böyle anlamlı bir günde hep beraber olmak istedik ' ' dedi .
Balgöç Başkanı Emin Balkan ise , ' ' Dilerim bu coşkuyu her gün yaşarız . Bizim gayemiz adı üzerine Balkan göçmenlerinin meselelerine çare bulmak . Türk kültürünün en önemli unsunlarından biri Rumeli Türkleridir . Biz bunlarla vardık , bunlarla büyüdük . Bundan sonra da genç kardeşlerimize öğreteceğiz . Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim ' ' diye konuştu .
Programın finalinde Bursaspor ' un Gaziantep engelini 2-0 gibi net skorla geçmesiyle iyice mutlu olan davetliler hep birlikte halay çektiler . Daha sonra sahneye gelen Başkan Keskin , türküye eşlik etti .
Geceye katkılarından dolayı Emin Balkan , Özgen Keskin ' e çiçek taktim etti .