İnegöl Belediye Başkanı Aktaş Yaptığı Hizmetleri Anlattı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri ve yapacaklarını anlattı.

İnegöl Belediye Başkanı Aktaş Yaptığı Hizmetleri Anlattı
Hotel Park İnegöl'de düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeni İnegöl, mevcut İnegöl ve Alanyurt' olmak üzere 3 ayakta yapılacak toplam 33 proje hakkında bilgi verdi. Geçmişte İnegöl'e katkı sağlayan ve hizmet eden belediye başkanlarına teşekkür eden Aktaş, görevindeki altıncı yılında alnının ve gönlünün ak olduğunu söyledi. Bu zamana kadar samimiyet içerisinde çalıştıklarını belirten Aktaş, İnegöl'ü geleceğe taşıyacak projeler üzerinde durduklarını ifade etti. Seçim beyannamesinde yer alan projeleri tek tek gerçekleştirdiklerini anlatan Aktaş, "Yeni dönem için 60 yeni proje vaadinde bulunduk. İnegöl'ü, 'mevcut İnegöl, yeni İnegöl ve Alanyurt' olmak üzere 3 ayak üzerinde planladık. Belirlediğimiz 33 proje için 2010 yılı sonunu hedefledik. Seçimlerden sonra durağanlaşan bir belediye olmadık. Hizmet konusunda hiç gaz kesmedik. Mevcut İnegöl'le ilgili 14 adet proje oluşturduk. Bunları en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.
Çarşı merkezindeki çalışmalar kapsamında Kuyumcular Çarşısı'nın restorasyonunu gerçekleştireceklerini dile getiren Aktaş, projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Yeni İnegöl'le ilgili düşüncelerini de anlatan Aktaş, Alanyurt'un mahalle olmasının ardından çok ciddi hizmetler yapıldığını kaydetti. Alanyurt'un imar planını İnegöl'le bütünleştirdiklerini anlatan Aktaş, ikinci organize sanayi bölgesiyle alakalı çalışmaların da hızla devam ettiğini söyledi. İnegöl mobilyasının varlığını dünyaya duyuracaklarını da belirten Aktaş, gece gündüz İnegöl'ün ve İnegöllülerin hizmetinde olduklarını ifade etti.