Arınç, Manisa'da Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği kokteyle katıldı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kokteyle katıldı.

Arınç, Manisa'da Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği kokteyle katıldı
Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından Vali Parkı Polis Lokali'nde düzenlenen kokteyle Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, AK Parti milletvekilleri Mehmet Çerçi, Recai Berber, MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, İl Genel Meclis Başkanı Dursun Ali Yıldız, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, bazı daire amirleri,
oda başkanları, emniyet mensupları ve davetliler katıldı. Kokteyl öncesinde Emniyet Müdürü Aydemir, eşi Süheyla Aydemir ile birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç geldikten sonra tören başladı.
Emniyet Müdürü Adem Aydemir'in yaptığı açılış konuşmasının ardından hayırsever Halil Yurtseven ve ağabeyi merhum Mustafa Yurtseven'in eşi Esmahan Yurtseven, Emniyet Teşkilatı'na bağışladıkları evin tapusunu vermek üzere sahneye çağrıldı. Manisa'da yaptığı hayır işleriyle tanınan eski Milletvekili Halil Yurtseven, yaptığı kısa konuşmada Polis Teşkilatı'na övgüler yağdırdı. Ağabeyi merhum Mustafa Yurtseven'in eşi Esmahan Yurtseven'in kedisine ait evlerden 4 tanesini Diyanet Vakfı'na, 1'ini Mehmetçik
Vakfı'na bağışladığını belirten Yurtseven, "2 daireyi de sağlık ocağı yapımı için sattı. Son daireyi ise Polis Teşkilatı'na bağışladı" dedi.
Yurtseven, konuşmasının sonunda Arınç'ı söz konusu evin tapusunu vermek üzere sahneye davet etti. Arınç, hayırsever Esmahan Yurtseven'in elini öptükten sonra hayırsever Yurtseven ailesine teşekkür etti. Arınç, hayırseverlerin katkılarıyla önemli yatımlar ve hizmetler yapıldığına dikkat çekerek, yapılan bağışın örnek olmasını diledi. Arınç, "Bu çok anlamlı bir bağış. Allah razı olsun" dedi.
Türkiye genelinde yaklaşık 300 bin emniyet mensubunun görev yaptığını belirten Arınç, "Polis Teşkilatı halkımızın desteğiyle huzur ve güveni sağlıyor. Manisa'da da güzel çalışmalar var. Polisimizin çalışmalarından memnunuz. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Arınç, Saruhan Mahallesi Duplupınar Sokak'taki evin tapu senedini Emniyet Müdürü Adem Aydemir'e teslim etti. Aydemir de, hayırsever Esmahan Yurtseven'e teşekkür plaketi verdi. Törenin arından kokteyl devam etti.