Tarsus İş Kadınları Derneği'nden Kadın Sığınma Evi Yararına Yemek

Mersin'in Tarsus ilçesinde faaliyette bulunan İş Kadınları Derneği, Kadın Sığınma Evi'ne destek olmak için yemek düzenledi. Yemekte hediyeli çikolata satıldı.

Tarsus İş Kadınları Derneği'nden Kadın Sığınma Evi Yararına Yemek
Gözenler Restaurantta düzenlenen yemeğe CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, siyasi parti temsilcileri, Tarsuslu iş adamları ve eşleri katıldı.
Yemekte konuşan Tarsus İş Kadınları Derneği Başkanı Birgül Arısüt, 21. yüzyılın gelişme ve teknoloji çağı olarak yaşandığı günümüzde, kadınlar için medeniyet ve insanlık adına çok şeyin olumlu anlamda değişmesinin önemli olduğunu vurguladı. Arısüt, "Çocuk yaştaki kızlara tecavüz edildiği, genç insanların hayatının baharında öldürüldüğü, cinsel olarak sömürüldüğü, şiddete maruz kaldığı ve iş alanlarında ayırım görüldüğü günümüzde daha yapılacak çok işimiz var. Bu konuda toplumun bilgilendirilmesi gerekiyor. Tarsus İş Kadınları Derneği olarak biz üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.
Derneğin Başkan Yardımcısı Emine Elçin ise 8 Mart Dünya Kadınlar günün tarihçesini anlattı.
Gecede İş Kadınları Derneği yöneticileri ve üyeleri hediye numaralarının bulunduğu ambalajlı minik çikolataları satarak, her çikolata alana çeşitli armağan verdi.
Gecenin geliri Tarsus Kadın Sığınma Evi'ne bağışlanacak.