Ortacalı Miniklerin Halk Oyunları Başarısı

Ortaca İlçe Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi 13â€'14 Mart tarihlerinde Denizli'de yapılacak olan 'Halk Oyunları Bölge Yarışmalarında' Muğla'yı temsil etme hakkı kazandı.

Ortacalı Miniklerin Halk Oyunları Başarısı
Muğla ilçeleri arasında yapılan yarışmalarda en yüksen puan alıp, kupa ve madalyayı alarak Ortaca' ya dönen folklor ekibine Milli Eğitim Müdürlüğünde tören düzenlendi. Düzenlenen törende; İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin; Muğla'da İlçeler arasındaki Folklor yarışmalarında dereceye giren Folklor Ekibindeki Merve İpek, Neşe Özcan, Neşe Kök, Merve Kahraman, İzel Erken, Zeynep Özer, Kevser Arslan, Hatice Tosun, Cemile Özdemir, Büşra Kök, Selin Altın, Buket Bircan, Gamze Sağıroğlu, Şeyda Göz, Nazlı Bilgiç, Gamze Yalçın, Serden Mutlu Şahinoğlu ve Yağmur Işıkhan'a hediyeler verdi.
Yapılan törende konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin; "Öncelikle hepinizi bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan yarışmalarda bunu perçinleyeceğiniz inancıyla, başarılarınızın devamını diliyorum. Ama tabi ki bu başarıları yaparken, ilk önceliğinizin okulunuz ve derslerde de başarılı olmak olduğunu unutmayacağınızı umuyorum. Hepinizi bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum." diyen Milli Eğitim Müdürü Şahin; konuşmasının sonunda; " Ayrıca bu başarıdan dolayı Başta İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Halil İbrahim Yurtseven'e, Folklor Ekibi Hocamız Hakan Güner'e vermiş oldukları emek ve çalışmalar için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.