Avea'nın Kampanyası Sakarya'da Buyük İlgi Görüyor

GSM Operatörlerinden AVEA tarafından başlatılan 6 ay boyunca telefon faturalarını düzenli olarak ödeyen müşterilerine telefon hediyeli kampanya Sakarya'da 3 G uygulamasının da başlamasıyla birlikte vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor

Avea'nın Kampanyası Sakarya'da Buyük İlgi Görüyor
GSM Operatörlerinden AVEA tarafından başlatılan 6 ay boyunca telefon faturalarını düzenli olarak ödeyen müşterilerine telefon hediyeli kampanya Sakarya'da 3 G uygulamasının da başlamasıyla birlikte vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
GSM Operatörü AVEA tarafından başlatılan faturasını 6 aydır düzenli ödeyen müşterilerine yönelik hediye telefon kampanyası Tüm yurt genelinde olduğu gibi Sakarya'da 3 G (görüntülü görüşme) uygulamasına da geçilmesiyle birlikte ilgiyi kat kat arttırdı.
Avea Telemarket Firması Genel Müdürü Arzu Bayrak Altıntaş AVEA tarafından başlatılan telefon hediyeli kampanyayı değerlendirirken, kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.
Altıntaş açıklamasında " Her şeyden önce firmamıza teşekkür ediyoruz. Halkımız için, halkımızın ihtiyacı olan bir kampanya başlattı. Bu aslında satış rakamlarını incelediğimizde, daha iyi çok daha yükselen bir ivme ile satışların çok daha tabanlarda olduğunu görüyoruz. Gerçekleşen satışların özellikle müşterilerimiz tarafından, başka cihazların talepleri değerlendirildiğinde, ortaya çıkan sonuç müşterilerimiz bu kampanyadan çok memnun. Stoklarımız tükenmek üzere, mal alışı ve satışını daha hızlandırıyoruz. Çünkü baktığımızda müşterilerimiz, kendileri için ilk defa yararlı bir kampanya ile karşı karşıya. Şimdiye kadar tüketiciye yapılan kampanyaların hepsi, sadece satışa yönelik kampanyalardı. Onlar sadece müşteri arttıracak kampanyalardı. Bu kampanya müşteri açısından gördüğümüz kadarıyla müşteri de çok memnun. Çünkü gerçekten rakamlar faturalar incelendiğinde %30 oranında düşme olduğunu görüyoruz. Müşterilerimiz hem telefon sahibi oldu, hem faturalarında bir düşme gördü. Böylelikle bütçelerine de katkı sağlamış oldular. Müşterilerimizi sadece telefon sahibi yapmadık. Müşterilerimizin görüşme ücretlerini de değerlendirdiğimizde, ceplerinden para gitmesini de asgariye indirmiş olduk. İncelediğimizde, en büyük reklam aslında kulaktan kulağa giden reklamdır. Müşterilerimiz şu an telefon kampanyasında sıraya girmiş durumdalar" dedi.
Altıntaş Sakarya'da 3 G uygulamasının da başlamasıyla kampanyaya ilginin daha da arttığını ifade ederek " Özellikle Adapazarı, Bolu, Düzce ve İstanbul'da satışlar çok hızlı bir şekilde arttı. Sakarya'da
3 G yoktu. AVEA ilimizde şu an merkezde 3 G uygulamasını başlattı. Başlayan uygulama, telefonlardaki bu kampanyanın satışını hızlandırdı, Müşterilerimiz açısından değerlendirildiğinde yapılan kampanyada telefonların hediye olması ve görüntülü konuşma kampanyasının da hediye olarak verilmesi iyi bir kampanya olduğunu gösterdi. 3 G uygulamasının başlamış olması, AVEA açısından, hem kullanıcıları açısından ve AVEA' ya geçecek olan müşterilerimiz açısından kampanyanın çok daha güzel bir noktaya gittiğini görmekteyiz Stoklarımız erimek üzere, ama tekrar merkezimizden tekrar girişler olacak. Müşterilerimizin erken olarak bu kampanyaya katılması onlar açısından faydalı olacak. İlk defa bu kampanyada sadece GSM operatörleri, cihaz distrübitörleri ve cihaz üreticileri değil, müşteriler düşünülmüş durumda. İncelendiğinde herkesin direkt olarak rakamlarla ve tarifelerle görebileceği ve yararlanabileceği bir kampanya oldu. Biz acele edin diyoruz, neden, hem tarifeler açısından, hem yeni bir telefon sahibi olmak için" şeklinde konuştu.
Altıntaş AVEA teknolojisini anlatırken, Sakarya'dan da övgü ile söz ederek Sakarya halkının Türkiye'deki teknolojik girişimlere açık olduğunu ifade etti.
Altıntaş açıklamasında " 3 G ile Adapazarı hem Jetlenecek, hem Adapazarı teknolojiden geri kalmayacak. Biz Adapazarı halkına da teşekkür etmek istiyoruz Adapazarı'nda gösterilen ilgi karşısında hızlı bir şekilde, AVEA ile yaptığımız girişimler sonunda 3G' yi Adapazarı'na getirmeyi başardık. Bunun için Adapazarı halkına teşekkür ediyoruz, AVEA ve Telemarket olarak. Adapazarı'nın tamamında 3 G'yi çok kısa bir sürede bekliyoruz. Biz şu an sadece olabilecek, çok küçük aksaklıkları önlemeye çalışıyoruz. Diğer büyük ilçelerimizde ve küçük köylerimizde olsun, çok daha kısa bir sürede oralarda da 3 G olacak. Çok fazla süreceğini düşünmüyorum, Haziran ayında Sakarya'nın tamamında olacak. AVEA'da 3 G daha ucuz. Görüntü kalitesi daha güzel. Teknolojik olarak kullanılan cihazlar ve Türk Telekom altyapısı kullanıldığı için de çok daha teknolojisi gelişmiş. Bunun yanında aynı hizmeti çok daha ekonomik olarak daha ucuza alabiliyoruz. Satış rakamlarına gelince 430 kişi Adapazarı'nda bu telefonu aldı. Şehre 215 Bin TL bir para girdi. Diğer illere göre Adapazarı olarak Türkiye'de 7. sıradayız. Kampanyaya Bilecik'te 42, Düzce'de 72 ve Bolu'da 104 kişi katılarak telefon sahibi oldu. Sakarya GSM'de Türkiye'deki en önemli noktalardan birisidir. Sakarya halkı teknolojik girişimlere açık olmakla birlikte, diğer illere bu konuda örnek olmaktadır" dedi.