Taşköprü'de Salon Sirki Gösterileri Beğeniyle İzlendi

Türkiye'nin uluslararası gösteri standartlarına sahip Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından destekli ilk ve tek salon sirki olma özelliği taşıyan Türkiye Sirki, 'Majestic' adlı gösterisini sunmak üzere Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine geldi

Türkiye'nin uluslararası gösteri standartlarına sahip Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından destekli ilk ve tek salon sirki olma özelliği taşıyan Türkiye Sirki, "Majestic" adlı gösterisini sunmak üzere Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine geldi.
8 akrobatın yanında köpek ve piton yılanlarının görev aldığı gösteride birbirinden ilginç şovlar ilgiyle izlendi.
Türkiye'nin uluslararası gösteri standartlarına sahip salon sirki, Taşköprü Hikmet Erkek Spor Salonu'nda hayranları ile buluştu. Köpek ve piton yılanlarının görev aldığı gösteride birbirinden ilginç şovlar ilgiyle izlendi.
Sihirbazın gösterisi ve köpeklerin gösterilerini heyecanla izleyen çocuklar, piton yılanının gösterisi sırasında korkulu anlar yaşadı.
Akrobatların ağızlarına aldıkları yanıcı maddeleri üfleyerek yaptıkları ve ejderhayı andıran gösterileri büyük bir merakla izleyen çocuklar piton yılanının sahneye çıkmasıyla korkulu anlar yaşadı. Bazı çocukların, piton yılanının gösterisi sırasında korkması, yüzlerine yansıdı.