Salihli'de Toprak Sanayicileri Derneği Kongresi

Manisa'nın Salihli ilçesinde Kiremit ve Tuğla Fabrikaları Mensupları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Salihli'de Toprak Sanayicileri Derneği Kongresi
Dernek binasında düzenlenen kongre ve tek liste halinde gidilen seçimde Çetin Çanıdar başkan seçildi. 22 üyenin kayıtlı olduğu ve tamamının oy kullandığı kongrede konuşan Çanıdar; "Faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bizlere güven oyu veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Çanıdar'ın yönetiminde Mecit Akkaya, Süleyman Oral, Caner Akçakaya, Fethi Gülbağı yer alırken; denetiminde ise M. Akif Coşkun, Mustafa Acar ve Metin Akçaya yer aldı.
S.S Toprak Sanayi Mensupları Maden Tedarik Temin ve Dağıtım Tüketim Kooperatifi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 16 üyenin bulunduğu kooperatif mevcut başkan Metin Akçaya ile devam kararı aldı. Kooperatifin 1985 yılında kurulduğunu ifade eden Akçaya; "Kooperatifimiz Salihli'de bulunan tüm üyelerimizin kiremit ve tuğla hammaddesini oluşturan toprak kilini ucuz ve kaliteli bir şekilde temin etmektedir. Toprak kilini kooperatifimize ait Çaltılı mevkisinde maden ruhsatı ve işletme izni olan arazimizden temin etmekteyiz" dedi. Akçaya başkanlığında oluşturulan yönetimde M. Akif Coşkun, Şerifali Yağcıköse, Mahmut Karademir, Mustafa Acar yer alırken, Şahin Balantekin ve Naki Yılmaz'da denetim kurulunda yer aldılar.