Çelik Ailesinin Dramı Yürekleri Burkuyor

Kayseri'de 3 çocuğunun tedavisi için 7 yıldır hastane hastane gezen anne Selda Çelik, yetkililerden yardım bekliyor.

Çelik Ailesinin Dramı Yürekleri Burkuyor
Kayseri'de yaşayan Çelik ailesinin dramı yürekleri burkuyor. 3 çocuk annesi Selda Çelik (30), ilk çocuğuna hamile kaldığında doktorların, "Çocuğun doğarsa ya seni ya da çocuğu kaybedeceğiz, suni sancı ile ölü doğum yaptıralım ikinizi birden kaybedemeyiz" demeleri üzerine, "Çocuğuma bunu yapamam. Kaderim ne ise onu yaşayım" diyerek çocuğunu dünyaya getirdi. Boğazında devamlı kist oluşan 9 yaşındaki kızı Rahime Çelik'in diğer arkadaşları gibi koşup oynayamadığını söyleyen Selda Çelik, "Kızım biraz koşsa,
biraz hareket etse boğazı şişiyor nefes alamıyor. Daha önce boğazından ameliyat oldu fakat halen kist kendini yenileyerek büyümeye devam ediyor. O diğer arkadaşları gibi olamadığı için üzgün" dedi.

7 yaşındaki oğlu Bekir'in de böbreklerinin çalışmadığını ve bu yüzden devamlı hastanede kalması gerektiğini söyleyen Çelik, "Ne zaman dışarı çıksak, 'anne yine mi hastaneye gidiyoruz' diyor. Bu durum yine Allah'ın bana yazdığı alın yazısıdır diyerek sineme çekiyorum" diye konuştu.

Çelik, 1 yaşındaki kızı Zeynep'in ise epilepsi hastası olduğunu söyleyerek, "Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım istiyorum. 7 yıldır hastanede ömrüm bitti. Bekir daha iyi yerlere götürmek istiyorum ama gücüm kalmadı. Kredi çektik ödeyemiyoruz, Allah rızası için ne olur yardım edin" şeklinde yardım istedi.

Acılı anne, oğlu Bekir'i 1'inci sınıftan almak zorunda kaldıklarını ve ne zaman yorulsa elinin ve yüzünün şiştiğini, çikolata, cips, şeker gibi birçok çocukların sevdiği yiyeceklerden de mahrum kaldığını dile getirdi.
Baba Volkan Çelik ise, daha fazla para alabilmek için ise her gün mesaiye kaldığını ve halen çocukları için paranın yetmediğini söyledi.