Başbakan Erdoğan, Şanlıurfa'da Çocuklara 3 Bin Adet Oyuncak Dağıttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi etkinliğe katılmak üzere geldiği Şanlıurfa'da çocuklara bol bol oyuncak dağıttı.

Başbakan Erdoğan, Şanlıurfa'da Çocuklara 3 Bin Adet Oyuncak Dağıttı
Başbakan Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış töreni, SODES ödül töreni ve '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle düzenlenen panele katıldı. Programları sırasında sık sık kendisine sevgi gösterilerinde bulunan kalabalık gruplar tarafından önü kesilen Başbakan Erdoğan, her fırsata çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı. Erdoğan, kendisini taşıyan Başbakanlık otobüsüyle ilerlerken yol güzergahında bulunan hiçbir çocuğu es geçmedi. Başbakanlık otobüsünü oyuncaklarla dolduran Başbakan Erdoğan'ı yine oyuncaklarla
dolu başka bir transit takip etti. Başbakan Erdoğan oyuncakları kendi elleriyle çocuklara dağıtırken, korumaları çocukların izdiham yaratmaması için tedbir aldı. Erdoğan'ın elinden oyuncak almanın mutluluğu yüzlerine yansıyan çocuklar, Başbakan'dan oyuncak alabildikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa'daki gezisi sırasında 3 bin adet oyuncak dağıttığı öğrenilirken, yetişkinlerin de dağıtılan oyuncaklardan alabilmek için birbirleriyle yarıştıkları gözlendi.