Yakın Doğu Üniversitesi Gazianteplilerle Buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) en büyük üniversitelerinden biri olan, Yakın Doğu Üniversitesi, Anatolian Otelde verdiği kokteyl ile Gazianteplilerle bir araya geldi.

Yakın Doğu Üniversitesi'nden Gaziantep'e gelen heyet arasında, Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Üniversitenin Gaziantep temsilcisi Rengin Öçal Kasap, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Fevzi Kasap, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Mustafa Ufuk Çelik yer aldı.
Kokteyle Gaziantep'ten, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Şenyüz ve Milli Eğitim Müdürlük yetkilileri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve diğer davetliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Mustafa Ufuk Çelik, "Yakın Doğu Üniversitesi'nin, ilkini Gaziantep'te başlattığı "Biz yakınız tanıtım günlerine hoş geldiniz" diyerek, "Gaziantep üniversitemiz için çok önemli bir kent olduğu için ilk programı burada gerçekleştirmek istedik. Ayrıca üniversitemizde çok sayıda Gaziantepli öğrenci var" dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan, Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel de, Gaziantep'te olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Gün boyu gençlerle bir aradaydık. Onlara üniversitemizin özelliklerini anlattık. Üniversitemiz gençlerin hayallerini süsleyen bölümleri ile uluslar arası bir üniversitedir. Eğitim herkesin çok önem verdiği bir konudur. Hep birlikte geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz" diye konuştu.
Konuşmanın ardından gelen davetlilere çeşitli ikramların sunulmasıyla program sona erdi.