Ressam Uzunay, 3. Kişisel Resim Sergisini Açtı

Mersin'de ressam Zeynep Uzunay 3. kişisel resim sergisini törenle açtı.

Ressam Uzunay, 3. Kişisel Resim Sergisini Açtı
  Ressam Uzunay ' ın eserleri , Tarsus ilçesindeki Mehmet Bal Sanat Galerisi ' nde sanatseverlerle buluştu . " Tarsus ' ta sergi açmanın mutluluğunu yaşıyorum " diyen Uzunay , şunları söyledi :
" Tarih kokan Tarsus ' ta sizlerle buluşmaktan son derece mutlu ve heyecanlıyım . Eserlerimi böyle güzel bir galeride sergilediğim için ayrı bir mutluluk duyuyorum . Tarsus Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamaz ' a böyle güzel bir galeriyi biz sanatçılara kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum . Anneme de ayrıca şükranlarımı sunuyorum , çünkü ; resimden anlamadığı halde beni hep destekledi . Bu sergide yardımlarını esirgemeyen başta Tarsus Belediyesi olmak üzere tüm çalışanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum "
Sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz , şöyle devam etti :
" Bu galeriyi tüm sanatçılarımızın hünerlerini , eserlerini insanlarımıza tanıtmaları için hayata geçirdik . Bu galerinin dolu dolu günler geçirmesinde , devamlı açık tutulmasında ve insanlara sanatın güzelliklerini paylaşılmak üzere sunmasından dolayı mutluluk duyuyorum . Şehir içerisinde dolaşırken şu kapının açık olması , insanların yoğun bir şekilde ilgi gösterip burayı doldurması gerçekten benim için ayrı bir haz , ayrı bir onur . Bu galeriye değerli hemşerimiz , ağabeyimiz Mehmet Bal beyefendinin isminin verilmesi de ayrı bir özellik taşıyor . ' Değerli dostumuz Hikmet Öz ' ün burada Mehmet Bal ile birlikte devamlı zamanını geçirmesi , gençlere yol göstermesi , örnek olması Tarsus için ayrı bir kazançtır ' diye düşünüyorum . Tüm Tarsus halkını bu eserleri incelemeye davet ediyorum "
Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz , ressam Uzunay ' a çiçek sundu .
Açılışa Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz , MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli , Belediye Meclis üyeleri , muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı . Sergi , 15 Mart 2010 tarihine kadar açık kalacak .