Cep Telefonu Bayileri Bir Araya Geldi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 31. Meslek Komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında bir yıl içinde yapılan çalışmalar ele alındı.

Cep Telefonu Bayileri Bir Araya Geldi
Serdivan ilçesinde Güroğulları Kebap Salonunda gerçekleştirilen toplantıya SATSO 31. Meslek Komitesinde ve Tüketici Hakem yer alan Komite Başkanı Murat Korkmaz, üyeler Behlül Bayrak, Sinan Güler, Fahri Özdemir, Emrullah Yılkın, Bahadır Balaşirin, Korhan Ruçlar, Hakan Yazıcı, Hayati Çarboğa, Mustafa Esen, Tarık Çakıl, Metin Göktaş, Ömer Bülbül, İsrafil Ölçü, Fettah Sabit, ile Mikail Kaya katıldı.
SATSO Meclis üyesi ve aynı zamanda Tüketici Hakem üyesi Behlül Bayrak üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Bayrak, tüketici hakem heyetine SATSO 31. Meslek Komitesi üyeleri olarak dahil olduktan sonra bir yıl içinde gelinen noktayı anlattı. Bayrak, "Arkadaşlarımız ile birlikte tüketici hakem heyetlerine girdikten sonra tüketicilerin lehine çok sayıda davayı sonuçlandırdık. Cep telefoncular olarak polisle işbirliği yaparak kontör dolandırıcılığına karşı ücretsiz olarak vatandaşlarımıza SMS gönderdik. Kaymakamlık ve Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte oluşturulan hakem heyetlerinde görev aldık. Cep telefonu satışı ile bayı olarak bu sektörde yer alan arkadaşlarımızla birlikte dayanışma ve kaynaşma içinde olduk. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, sorunlarının çözümü noktasında çalışacağız" dedi.
Konuşmaların ardından üyeler karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sektörle ilgi sorunlarını anlattı. Toplantı sonunda üyeler toplu bir şekilde fotoğraf çektirdi.