Ak Parti Uşak Teşkilatı 21 Şehit İçin 21 Kurban Kestirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uşak Teşkilatı, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası' nedeniyle Uşaklı 21 şehit için 21 kurban kestirdi.

Ak Parti Uşak Teşkilatı 21 Şehit İçin 21 Kurban Kestirdi
AK Parti yönetimi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününde Uşşak Aşevi'nde şehitler için mevlit okutup kurban kestirdi. Uşşak Aşevinde gerçekleşen kurban kesim törenine AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir, Uşak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır ve il yönetim kurulu üyeleri ile şehit aileleri katıldı. Uşaklı 21 şehit için düzenlenen mevlit ve 21 adet kurban kesimi şehit ailelerini duygulandırdı.
İl Başkanı Hilmi Alper teşkilat olarak şehitleri anmak, ailelerine destek vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi; "Uşşak Aşevi ve müftülük bizlere destek verdi. Hatimler, mevlidi şerifler okundu. Şehitlerimizi andık. Kesilen kurbanlar ailelerine teslim edilecek. Bizler inancımız gereği şehitlerimizin her zaman aramızda olduklarına inanıyoruz. Vatanımızı, topraklarımızı koruma noktasında onların bize yaptığı önderliğe hayatımız boyunca sahip çıkıp, bizler de bu vatan topraklarını koruma noktasında onlar gibi cefakar ve vefakar mücadeleyi devam ettirmek için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya hazırız. Bugün Uşak'taki 21 güneydoğu şehidi için adak niteliğinde kurban kestirdik. Bu kurbanların ruhlarına varmasını ümit ediyorum. Türkiye'de inşallah bundan sonra şehitler vermemek suretiyle Güneydoğu başta olmak üzere Türkiye'nin tüm kesimlerinde huzurlu ve güvenli bir yaşam süreriz"
Uşak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır, şehitleri layıkıyla andıklarını söyledi. 18 Mart gibi özel bir günde her şehit için ayrı bir kurban kesilmesinin şehit ailelerini sevindirdiğini de kaydeden Çakır, "Bu hassasiyeti gösteren AK Partililere şehit aileleri adına teşekkür ediyorum"dedi.