Edremit Madeni İşler Ve Elektrikçiler Odası Genel Kurulu Yapıldı

Balıkesir'in Edremit İlçesi Madeni İşler ve Elektrikçiler Odası genel kurulunda, tek liste ile gidilen seçimlerde Hayati Seçen 3.kez güven tazeledi.

Edremit Madeni İşler Ve Elektrikçiler Odası Genel Kurulu Yapıldı
Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurulda, divan başkanlığına Birlik Başkan vekili Necdet Erkan seçilirken, divan başkan vekilliğine Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehim Erdem, üyeliklerine ise Altınova Esnaf Odaları Başkanı Hasan Kocabıyık, Edremit Terziler Odası Başkanı Ali Madanoğlu ve Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Alparslan getirildi.
Genel Kurula Edremit Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ertaş, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Şenol Sözeri, Berberler Odası Başkanı Erdoğan Güder, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemil Gündüz, THK Şube Başkanı Celal Karasu, siyasi parti ilçe ve diğer ilçe oda başkanları, üyeler ile basın mensupları katıldılar.
Tek liste ile gidilen seçimlerde 496 üyeden, 305 üyenin katıldığı seçimlerde Hayati Seçen yeniden başkanlığa seçildi. Hayati Seçen, üyelerine teşekkür ederek, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da üyemin her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Üyemin sorunu benim sorunum olarak kabul etmeye devam edeceğim" dedi.
Hayati Seçen başkanlığındaki yönetim kurulu, Yaşar Yörük, Mehmet Dadıoğlu, Muzaffer Dedeoğlu, Cengiz Afacan, Hayati Gündüz, Saim Balta(Asil). Tuncay Bozo, Mithat Saygın, Mustafa Terzioğlu, Hüseyin Çimen, Davut Güçtimur, Önder Zambak ve Mehmet Deniz(Yedek). Denetim Kurulu ise şu isimler bulunuyor: "Yakup kırmızı, Süleyman Gökçen ve Hüseyin Zengin(Asil). Ersin Kurum, Mehmet Çetin ve Suat Özgeçen(Yedek)'ten oluştu.