2010 Tüketici Kalite Ödülü'ne Göğüş Yapı sahip oldu

Çırağan Sarayı'nda Dünya Tüketici Hakları Günü sebebiyle düzenlenen 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, 'Tüketici 2010 Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

2010 Tüketici Kalite Ödülü'ne Göğüş Yapı sahip oldu
15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde uluslararası boyutlarıyla tüketici konusunun değerlendirildiği 23. Uluslararası Tüketici Zirvesi, Çırağan Sarayı'nda ulusal ve uluslararası markaların yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. 'Küreselleşme ve Tüketici' başlıklı panelde konuşan Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, insanın en değer verdiği şeyin başında "ev"i geldiğini ve günümüzün globalleşen dünyasında "ev" kavramının sınırları, ulusal ve bölgesel sınırların çok dışına taşıdığını belirtti. Tüketici diye tarif edilenin, aslında hayatı belli bir kalitede yaşamak isteyen insanlar olduğunu söyleyen Göğüş, seçeneklerin ve beklentilerin giderek yükseldiğini, inşaat sektörünün de çıtayı hızla yükselttiğini söyledi.

Kerem Göğüş, kentlerde daha elit bir kesimin zevkine ve gelir düzeyine uygun olarak "Residans" kavramının gündelik hayatımıza girmesini değerlendirirken, Göğüş Yapı olarak sundukları teknoloji ve servislerle de "ev" ve "yaşam alanı" kavramlarını yepyeni boyutlara taşıdıklarını açıkladı. Günümüzün önemli beklentilerinden birisinin de "çevreye uyumlu" ve "çevre teknolojilerini" ileri boyutlarda kullanan "yaşam alanları"nın tasarlanması olduğunu söyleyen Göğüş, doğal enerjilerden sonuna kadar yararlanan yapılar geliştirmede AR-GE yatırımlarının öneminin altını çizdi.

Hedef tüketicilerinin dünyanın her yanındaki "kaliteli insanlar" olduğunu açıklayan Kerem Göğüş, Göğüş Yapı'nın markalı konut projesi 'Trend Residans'ların kalitesinin artık dünya standartları olduğunu belirtirken, tercih edilen yaşam konseptinin tümünü Class Plus hizmetleri ile tüm beklentileri cevaplayabilecek nitelikte sunduklarını söyledi.

23'üncü Uluslararası Tüketici Zirvesi'nin ardından gerçekleştirilen törende 'Tüketici 2010 Kalite Ödülü'nü alan Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, yaptığı konuşmada asıl ödülü tüketicilerin aldığını belirtti, İstanbul Sarıyer ve Bodrum'da başlamak üzere oldukları yeni projelerinin tüketicilerin yüzünü güldüreceğini ekledi.