İtü Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin İzmir'in Başarılı Liselerini Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof

İtü Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin İzmir'in Başarılı Liselerini Ziyaret Etti
  İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . Muhammed Şahin , İzmir Fen Lisesi ile 60 . Yıl Anadolu Lisesi ' ni ziyaret etti . Prof . Dr . Şahin ' in öğrencilere yaptığı sunum , Türkiye ' nin en başarılı liseleri sıralamasında üst sıralarda yer alan liselerde ilgiyle dinlendi .
İstanbul Teknik Üniversitesi , 2010 yılı tanıtım etkinlikleri kapsamında , İTÜ İzmir Mezunlar Derneği tarafından organize edilen programla İzmir ' deki en başarılı liseleri ziyaret etti . İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . Muhammed Şahin , İzmir ' in en gözde liselerinden İzmir Fen Lisesi ile 60 . Yıl Anadolu Lisesi ' ne gelerek sunuma katılan sayısal öğrencilerine İTÜ ' nün bölümleri ve eğitim olanakları ile ilgili bilgi verdi . Ziyaret ettiği iki okulda 400 ' e yakın öğrenciyle bir araya gelen Şahin , öğrencilerin sorularını da yanıtladı .
İstanbul Teknik Üniversitesi ' nin farklı fakültelerinden akademisyenlerle , ziyaret edilen liselerden mezun İTÜ öğrencilerinin de katıldığı tanıtım etkinlikleri 9 Nisan ' a kadar devam edecek .