Düzce, Akgüller Market 6. Şubesini Açtı

Akgüller Market, 6.şubesini Aziziye Mahallesi Pazaryeri Mevkiinde açtı.

Düzce, Akgüller Market 6. Şubesini Açtı
  Düzce ' nin yerel marketler zinciri Akgüller Market ' in 6 . şubesi Pazaryeri ' nde törenle hizmete girdi . Açılış töreninde konuşan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük , Akgüller Marketin , istihdama sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ederek , yerel mağazaların desteklenmesi gerektiğini vurguladı .
Akgüller Market ' in şirket ortağı aile üyelerinden Harun?Akgül ve Kenan Akgül , Düzce ' de yaptıkları yatırımlara bir yenisini daha eklemekten mutlu olduklarını belirttiler . Misyonlarının mağazalarında müşterilerin sosyal , kültürel ve ekonomik değerlerine uygun kalitedeki ürünleri herkesin sahip olabileceği en uygun fiyatlarla ve en iyi hizmetle sunmak olduğunu belirten Kenan Akgül " Bölgemizden kazandığımızı yine bölgemiz için değerlendiriyoruz . Müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesi arttırabilmek için kendimizi sürekli büyümeye ve gelişmeye adadık . İstihdama katkı sağlamak da amaçlarımız arasında . Marketlerimizdeki istihdam sayısı 65 ' e ulaştı " dedi .
Törenin ardından kapılarını müşterilerine açan Akgüller Market ' in açılışına katılanlar mağazayı gezerek alışveriş yaptı .