Chp Kuşadası İlçe Teşkilatı'ndan Sosyal Etkinlik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü tarafından düzenlenen geleneksel Dünya Kadınlar Günü pikniği, dün Kuşadası Şoförler Odası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi

Chp Kuşadası İlçe Teşkilatı'ndan Sosyal Etkinlik
  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Kuşadası İlçe Örgütü tarafından düzenlenen geleneksel Dünya Kadınlar Günü pikniği , dün Kuşadası Şoförler Odası Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi . Yağmurlu havaya rağmen iki bini aşkın vatandaşın katıldığı piknikte kavurma , pilav ve salata dağıtıldı .
Çeşitli sanatçıların türkü ve şarkılarıyla coşturduğu kalabalık , yağmur nedeniyle sosyal tesislerin kapalı alanlarında piknik yapmak zorunda kalırken , kısa bir konuşma yapan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal , yağmur ve soğuğa rağmen pikniğe katılan herkese teşekkür etti . Mehmet Bal ayrıca , geleneksel pikniğin önümüzdeki yıllarda aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi .
Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte piknik alanına gelen Kuşadası Belediye Başkanı M . Esat Altungün ise tek tek tüm masaları dolaşarak , vatandaşlarla görüştü . Pikniğin sosyal kaynaşma açısından önemli olduğunu kaydeden Başkan Altungün , " Kuşadası ' nda dostluğu , paylaşmayı , yardımlaşmayı ve umudu birlikte inşa etmek için yola çıkmıştık . Bu piknik duygusal birliğimizin en önemli göstergesi oldu . Bu konuda başarılı olduğumuzun kanıtı oldu " dedi .