Günnar'dan Trabzonspor'a Akyazı Müjdesi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek Akyazı Stat Projesi'nde gelinen son nokta hakkında Bordo Mavili kulüp yönetimine bilgi verdi.

Günnar'dan Trabzonspor'a Akyazı Müjdesi
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener'le görüşen AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzonspor'u siyaset üstü bir kurum olarak gördüklerini ve herkesin Trabzonspor'a destek olması gerektiğini belirterek bu manada üzerlerine ne görev düşüyorsa bunu seve seve yapmaya hazır olduklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı olarak atandığı gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşmeleri olduğunu ifade eden Günnar "Başbakanımız görüşmemizde Trabzon ve Trabzonspor için çok önemli olan Akyazı Stat Projesi'nin yapılacağını bizlere müjdelemişti. Hamdolsun sayın bakanımızın da gayret ve girişimleri ile yakın zamanda TOKİ marifetiyle yeni bir stada kavuşmuş olacağız. Geçmişte olduğu gibi bugün de sayın başbakanımız Trabzonspor'umuzun yanında oldu bundan sonra da yanında olacaktır" dedi.
Trabzonspor'un Trabzon'un tanıtımında önemli bir rol üstlendiğini belirten Günnar "Trabzon'da herkesin ekmeğinde, aşında Trabzonspor'un payı vardır. Bu itibarla kişisel çekişmelerden uzak bir bütün içerisinde Trabzonspor'u kucaklamalıyız" diye konuştu.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni il yönetimine başarılar diledi. Hacısalihoğlu, iktidar partisinin gücünü bildiğini kaydederek "Geçmişte benim de siyaset bir il başkanlığı dönemim oldu. Bu bakımdan Trabzonspor ile ilgili meselelerde sizlerin duyarlılığını bekliyorum. Trabzonspor hepimizindir. Bizler gelip geçiciyiz. Şehrin tüm dinamiklerinin Trabzonspor'a destek olması gerekir" şeklinde konuştu.
Yapılan görüşme sonunda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Günnar'a üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı forma hediye ederken, ziyaretin anısına toplu olarak fotoğraf çektirildi.