İş Dünyası Orduspor İçin Buluştu

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'a gelir getirmek amacıyla iş dünyasının katıldığı bir yemek düzenlendi.

İş Dünyası Orduspor İçin Buluştu
Balıktaşı Otel'de düzenlenen yemeğe başta Ordu Valisi Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, iş dünyasının tanınan isimleri, Orduspor'un eski kulüp başkanları Hakkı Yılmaz, Fikret Türkyılmaz, Mustafa Poyraz, kulüp yöneticileri ve Orduspor teknik heyeti katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, bu tür gelir getirmeye yönelik yemeği Nisan ayının ikinci yarısında Almanya'da da düzenleyerek gurbetteki Orduluları bir araya getireceklerini söyledi. Tek amaçlarının camiamızın birlik beraberlik içinde olması, kenetlenmesi, ortak bir amaca yönelik hedefler belirleyerek bu doğrultuda gitmesini sağlamak olduğunu dile getiren Türkmen, "Takdir ederseniz spor kulüpleri gelir kaynakları yeterli olmadığı için bu tür birlik beraberlik geceleriyle sıkıntılarını kapatmaya çalışıyor. Gelecek dönemlerde başarıların paylaşıldığı, yeni projelerin konuşulduğu geceler hayal ediyorum" dedi.

"TEK AMACIMIZ SÜPER LİG"
Maddi olarak zor bir dönemden geçtiklerini, ancak her türlü zorluğa rağmen bu sıkıntıları atlatacaklarını belirten Türkmen, kulübü 4.5 milyon lira borçla aldıkları, son 6 aylık süre içerisinde 2 milyon lira eski futbolcu alacakları ödediklerini söyledi. Gelir kaynakları oluşturabilmek için bazı dinamikleri harekete geçirdiklerini belirten Türkmen, "Kombine yaptık, rulo reklamlar aldık. Naklen yayın ve iddaa'dan gelenlerle bir kaynak oluşturduk. Gelirlerimizi seneye daha çok arttıracağız. Tek amacımız var o da Süper Lige çıkmak. Bunu da gelecek yıl inşallah başaracağız. Ben Orduspor'un geleceğini aydınlık görüyorum. Unutmayalım ki bu takım hepimizin, tüm Ordu'nun ortak değeridir. Bu takıma herkesten destek istiyoruz" diye konuştu.
Yemekte bir konuşma yapan Ordu Valisi Orhan Düzgün de ikinci yarıda yapılan transferlerle Orduspor'un çıkışa geçmeye başladığını gördüklerini belirtti. Sezon sonunda Orduspor'un ligde kalacağına inandığını belirten Vali Düzgün, "İnşallah gelecek yıl Süper Lig'e çıkarız. Ordulu olan herkesi bu takıma destek olmaya, ayakta tutmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.
Yemekte işadamlarına bir bağış formu verildi. Bu formu dolduran ve ne kadar bağış yapacağına ilişkin imza atan işadamları Orduspor'un başarılı olması için her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını belirttiler.