Ak Parti Yönetimi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Düşünür, basın toplantısı düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür, toplantıda gazetecileri "Demokratik Açılım" kitabını dağıttı. Düşünür daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendilerine iletilen tüm sorunların takipçisi olduklarını belirten Düşünür, Şanlıurfa İl Teşkilatına kurumsal bir yapı kazandırdıklarını kaydetti. Düşünür, tüm sorunların takipçisi olduklarını ve ellerinden geldiği kadarı ile sorunları çözmeye çalıştıklarını belirterek, Kürt açılımı konusuna da yorum getirdi. Düşünür, "Türkiye'nin yıllardır kanayan yarası
olan teröre 30 yılda 328 milyar dolar harcandı. Bundan sonraki 30 yılda da bu meseleye bir 328 milyar dolar daha harcanmasına hiçbir vatandaşın tahammülü yoktur. Partimiz bu sorun için bir çözüm sunmuştur. O çözümün adı da Kürt Açılımıdır" dedi.
Başbakan Erdoğan'ın 7 Mart'ta Şanlıurfa'ya geleceğini de kaydeden Düşünür, "Başbakan Erdoğan'ın Şanlıurfa'da DSİ Konferans salonunda bir programa katılacak. Ardından bir dizi açılışlar gerçekleştirecektir. Başbakanın resmi programı halen kesinleşmedi" diye konuştu.
Toplantıda AK Parti Medya Tanıtım Başkanı M.Kemal Saraçoğlu da hazır bulundu.