Ak Parti Teşkilatı, Temşad Üyelerini Ağırladı

AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Derneği (TEMŞAD) Genel Başkanı Nihat Gün ve dernek üyelerini konuk etti.

Ziyarette dernek üyeleri Enver Özkıran, Sevim Keçeci, Osman Demirkollu, Mustafa Uğur'un yanı sıra; AK Parti İl Başkan Yardımcıları Sefa Bingöl, Fatih Yıldırım, Habib Sünbül, Hami Karacan, Ömer Gültekin ve İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nazmi Kalyoncu da hazır bulundu. TEMŞAD Genel Başkanı Nihat Gün, AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak'tan, şehit polis aileleri ve malul gazilerin özlük haklarındaki eşitsizliklerin giderilmesi için destek istedi. Gün, "AK Parti Adana Milletvekili Sayın Fatoş
Gürkan, bu konumuzla ilgili olarak hazırladığı kanun teklifini meclise sundu. Bizim isteğimiz bu kanunun bir an önce hayata geçirilmesidir. Görev ve terör şehidi, vazife malulü gazileri ile terör vazife malulü gazileri arasındaki ayrımın ortadan kalkmasıdır'' dedi.
AK Parti İl Başkanı Ömür Kabak ise, emniyet teşkilatının değerli mensuplarının sıkıntılarını yakından takip edeceğini belirtti. Kabak, "Emniyet teşkilatı devleti devlet yapan en önemli unsurlardan biridir. Hükümetimiz, eğitim, sağlık, emniyet ve adalet alanlarını öncelik hizmet alanları olarak belirlemiş, hizmetlerini bu yönde yapmaktadır. Emniyet teşkilatımız halkımızın her türlü güvenliği için büyük bir özveri ve gayretle çalışmaktadır. Sizler çok önemli kutsal görevlerde bulundunuz. Kiminiz vatan
uğruna şehit oldu, kiminiz gazi oldu. Sizlerin sorunlarına çözüm bulmak bize gurur verir. Yaşadığınız bu sıkıntıları İçişleri Bakanımız başta olmak üzere genel merkez ve milletvekillerimize aktaracağım'' diye konuştu.