Osmaniye'deki Bankalar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi Herkes İçin Futbol Osmaniye İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen Bankalar Arası Futbol Turnuvası sona erdi

Osmaniye'deki Bankalar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdı
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi Herkes İçin Futbol Osmaniye İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen Bankalar Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçında Garanti Bankası rakibi İş Bankası'nı yenerek, turnuvanın şampiyonu oldu.
Çenet Kardeşler Akdeniz Halı Saha Sosyal Tesisleri'nde oynanan ve klasman hakemlerinden Bülent Çenet'in yönettiği final maçında İş Bankası ile Garanti Bankası karşılaştı. Maça hızlı başlayan Garanti Bankası, daha ilk dakikalarda rakibine üstünlük kurdu ve 2-0 öne geçti. Daha sonra toparlanan ve bir de gol bulan İş Bankası yine de ilk yarıyı 3-1 mağlup tamamladı. İkinci yarıya da gol ile başlayan Garanti Bankası karşısında mücadelesini sürdüren ve özellikle de maçın sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran İş Bankası, rakibi karşısında istediği skoru yakalayamadı. Maçı 5-4 kazanan Garanti Bankası turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ikincisi İş Bankası, üçüncüsü ise Vakfbank oldu. Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa, madalya ve plaket verilirken, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Bank Asya takımına da centilmenlik kupası verildi.
Turnuva hakkında bilgi veren Herkes İçin Futbol Osmaniye İl Temsilcisi Şahin Aktemur "Herkes İçin Futbol İl Temsilciliği olarak organizasyonlar düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu sefer de bankalarımız arasında turnuva düzenledik. Turnuvayı, oluşturduğumuz tertip ve disiplin komitesi yürüttü. Bu turnuvanın amacı daha ziyade banka çalışanlarının günlük stresten uzaklaşması, birlik ve beraberliğin güçlenmesi ve kurumların kaynaşması için önemli olacağı düşüncesiydi. Ben bütün banka çalışanları arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Aktemur, turnuvaya 11 banka takımının katıldığını ve 5 ile 6'şarlı iki grupta maçların oynandığını belirterek, "Grup maçlarının ardından yarı final maçları yapıldı. Yarı final maçlarında Garanti Bankası, Akbank'ı yenerek, İş Bankası da Vakıfbank'ı yenerek finalist oldular. Final maçını da Garanti Bankası kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu" şeklinde konuştu. Aktemur, bu tür organizasyonları ileriki günlerde de düzenlemeye gayret edeceklerini bildirdi.
Büyük ilgi gören final maçını izlemeye Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Futbol İl Temsilcisi Nedim Ünlü, ASKF Osmaniye Başkanı Levent Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Aykırı, CHP İl Başkanı İrfan Erdem, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çenet, takımların kendi banka çalışanları ve aileleri ile çok sayıda Osmaniyeli spor adamı katıldı.