Türkiye'de bir ilk:“JetŞifre” Uygulaması!

“JetŞifre” Uygulaması ile Avea Türkiye'de Bir İlke İmza Atıyor.

Türkiye'de bir ilk:“JetŞifre” Uygulaması!
Avea aboneleri, online işlem yapmak için gerekli şifrelerini unuttuklarında, *952#’yi arıyor, yeni şifrelerine telefon ekranından tek adımda ulaşıyor.

Sunduğu katma değerli servislerle abonelerinin hayatını kolaylaştıran Avea, “JetŞifre” servisi ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Avea aboneleri, www.avea.com.tr online İşlem Merkezi, www.patlican.com.tr, www.aveamuzik.com a giriş yapmak için yeni şifre almak istediklerinde ya da kullandıkları şifrelerini unuttuklarında *952# tuşluyor, yeni şifreleri anında telefon ekranına düşüyor.

Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, "Müşterilerimiz, onların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiğimiz “JetŞifre” servisimiz ile unuttukları şifrelerini ile artık tek adımda temin edebiliyor. Türkiye’de bir ilke imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Tüm işlemlerini 7 gün 24 saat boyunca www.avea.com.tr online işlem merkezi üzerinden güvenli biçimde gerçekleştiren Avea’lılar için şifre unutmak, “JetŞifre” sayesinde zaman kaybı olmaktan çıkıyor. Yeni şifrelerine tek adımda ulaşmayı sağlayan servisten aboneler ücretsiz faydalanıyor.