Kuşadası 1. Halk Kurultayı Toplanıyor

Kuşadası Belediyesi tarafından belediye yönetimi ile halkın bir araya geleceği 'Kuşadası 1. Halk Kurultayı' toplanıyor.

Kuşadası 1. Halk Kurultayı Toplanıyor
19 Şubat Cuma günü saat 14.00'de Kuşadası Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Kuşadası 1. Halk Kurultayı için tüm halka, muhtarlara, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşlarına ve siyasi partilere çağrı yapıldı.
"Söz Verdik, Birlikte Yönetiyoruz" sloganıyla toplanacak olan Kuşadası 1. Halk Kurultayı'nın Kuşadası'nın sorunlarının çözümü için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, "Kuşadası Belediyesi'ni Kuşadası halkının katılımıyla yönetmeyi hedefliyoruz. Bu konuda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek yolunda önemli adımlar attık. İlk kez toplayacağımız halk kurultayında ise vatandaşlarımız görüş ve önerilerini ele alacağız. Ege Üniversitesi işbirliği ile düzenleyeceğimiz kurultayımızı Yrd. Doç. Dr. Engin Önen yönetecek. Kuşadası ile ilgili görüş, düşünce ve önerileri olan, Kuşadası'nın sorunlarının çözümüne katkı koymayı düşünen tüm vatandaşlarımızı kurultayımıza katılmaya davet ediyorum" dedi.
Bu arada, 19 Şubat Cuma günü saat 14.00'de Kuşadası Belediyesi Düğün Salonu'nda toplanacak "Kuşadası 1. Halk Kurultayı" için Kuşadası'nın çeşitli noktalarında standlar açıldı. Çarşamba pazarında kurulan masalardan dağıtılan anketlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.