Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 'Utanılacak Bir Oyun Ortaya Koyduk'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 1-1 beraberlikle tamamlanan Ofspor karşılaşmasını ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Utanılacak bir oyun ortaya koyduk" dedi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 'Utanılacak Bir Oyun Ortaya Koyduk'
Erkan Sözeri maç sonu yaptığı açıklamasında, "Biz utanılacak bir iş yapmıyoruz ve futbol oynamaya çalışıyoruz ama ben bu tezimi çürüttüm diye düşünüyorum. Utanılacak bir oyun ortaya koyduk. Hem mücadele hem de oyun anlamında utanılacak bir performans ortaya koyduk. Söyleyecek bir kelime bulamıyorum. Biz kendi evimizde daha önce de puan kaybetmiştik. Urfa maçı, Kocaeli maçı, Pendikspor maçlarında çok mücadele etmiştik. İnanılmaz özveri ile oynamıştı oyuncularımız ve o zaman arkalarında durmuştuk. Ama bugün arkalarında duramayacağım. Oyuna sonradan giren, ilk onbirde başlayan oyuncularımızın hiçbirisini sahada tanıyamadım. Daha da ağırını söylemek gerekiyorsa işi bugünkü bir maça indirgeyecek olursak aldığımız parayı hak etmedik diye düşünüyorum. Bugün bir puanı bile hak etmedik biz. Rakibimiz 10 kişi kalmasına rağmen 1 puanı hak etmedik" dedi.
Ortaya konan performans sonrasında camiadan özür dilemelerinin gerektiğini belirten Sözeri "Fethiyespor camiasından özür dilemek durumundayız. Çünkü özür dilemezsek çok ayıp etmiş oluruz. İdarecilerimiz, yöneticilerimiz, mülki erkan bizlere zorluklar içerisinde büyük destekler vermeye çalışıyorlar. Bizlerin de bunun bilincinde olması ve ona göre hareket etmesi gerekiyor. Önümüzde Adana Demirspor maçı var. O maçtan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Ofspor takımını da bu arada tebrik ediyorum. İnanılmaz mücadele ettiler. 1 Puanı hak ettiler. Hatta fazlasını da hak ettiler. Hakem triosu da maçı çok iyi yönetti. Sadece sahada iyi olmayan Fethiyespor ve biz vardık. Tabi biraz önce ifade ettiğim serzeniş sadece oyuncular için geçerli değil. En başta biz olmak üzere tüm takım bu işin sorumlusudur" dedi.