''Beşiktaş'ın futbolcuları pahalı''

Kırmızı-beyazlı ekibin futboldan sorumlu patronu Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ın kadrosundan ayrılması düşünülen Holosko, Fink, Tabata, Zapotocny, Fatih, Yusuf, Erhan, Ferrari gibi futbolcuların durumlarının netleşmediğini söyledi..

MedicalPark Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş'tan ayrılacak futbolcular belirlenmesinin ardından siyah-beyazlı ekipten transfer düşünebileceklerini belirten Özdilek,'Ancak Beşiktaşlı futbolcular özellikle yabancı oyuncuların aldıkları ücretler çok fazla. Antalyaspor'a göre maliyetleri çok yüksek. Kulüp olarak ekonomik bütçenin dışına çıkma şansımız yok. Beşiktaşlı herhangi bir futbolcunun maliyetini tamamen biz karşılayamayız. İki tarafta fedakarlık yaparsa olabilir' dedi.

Antalyaspor'un çeşitli hedefleri olduğunun altını çizen Özdilek, 'Sportif olarak geçen sezondan daha iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz, ayrıca tesisleri bitirilmesi bizim için önemli. Ekonomik durumumuzun önümüzdeki yıllarda daha güçlü olması için de transfer edeceğimiz futbolcuların maliyetleri bize uygun olması gerekiyor' dedi.

Bir kaç tane yerli futbolcu ile görüşmelerin sürdüğünü belirten, Özdilek, 'Yapacağımız transferler ekonomik olarak takım için dengeleri de bozmamalı. Bizim için takımın mutluluğu ve dengeleri de önemli. Eğer görüştüğümüz futbolcularla istediğimiz şartlarda anlaşırsak, imzaları atarız' dedi.

Antalyasporum.com

'

Kaynak: Ajansspor