'Özerk Devlet Kurumları' Öğrencilerin Gündeminde

Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Topluluğu ile Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde düzenlenen 'Özerk Devlet Kurumları Günleri' etkinlikleri Uludağ Üniversitesi'nde başladı.

'Özerk Devlet Kurumları' Öğrencilerin Gündeminde
Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bordo Salon'unda gerçekleştirilen açılış toplantısına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Üç gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa Personel Sistem Belgelendirme Müdürü Ömer Eyüpoğlu, TSE'nin kurumsal yapısı, işleyişi ve ülkemizde süre gelen kalite politikaları hakkında öğrencilere bilgiler vererek, "Kalite konusunda bilinçlenmemiz için sivil toplum kuruluşlarına, tüketicilere ve bireylere çok iş düşüyor" dedi.
Semineri izleyen Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin de Ömer Eyüpoğlu'na teşekkür belgesi takdim etti. 'Özerk Devlet Kurumları Günleri' kapsamında TÜİK Takım Sorumlusu Uzmanı Özgür Savaş Kara ve Merkez Bankası Meclis üyesi Prof. Dr. İlker Parasız da öğrencilerle bir araya gelerek sunum yapacak.