Dp Bursa Teşkilatında Kongre Heyecanı

Bursa'da ilçe kongrelerini tamamlayan Demokrat Parti il teşkilatı 26 Aralık Pazar günü sandık başına gidiyor. Hüsamettin Cindoruk'un desteğini alan Abdullah Biçen adaylığını açıkladı.

Çiller krizinin yaşandığı Demokrat Parti (DP) büyük kongre öncesi il kongrelerini tamamlamaya çalışıyor. Türkiye genelinde 22 ilde yapılacak olan il seçimlerinde delegeler yeni il başkanlarını seçecek. Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk'un da Bursa'ya geleceğini ifade eden İl Başkanı Abdullah Biçen, tekrar aday olduğunu söyledi.
Cindoruk ve ilçe başkanlarının desteğini alan Biçen, ''Hükümet bölgede ekonomik baskı oluşturdu. AK Parti'nin tutum ve davranışlarıyla mücadele etmek zor. Bizler Demokrat Parti olarak Türkiye'nin her yerinde hizmet vermeye devam edeceğiz. 2011 yılında tekrar AK Parti iktidar olursa Türkiye'nin bir İslam cumhuriyeti olması kaçınılmazdır" dedi.
Türkiye'nin her yerinde ilçe ve il kongrelerinin 26 Aralık itibariyle tamamlanacağını, 22 ilde kongre olacağını söyleyen Biçen, "Ben tekrar adayım. Partiye iyi hizmetler vereceğimi umuyorum. Bu kongreye eşit şartlarda gireceğiz. Abdullah Biçen'in bir ayrıcalığı olmayacağını burada ifade etmek istiyorum. Bu partinin büyümeye, birleşmeye ve bütünleşmeye ihtiyacı var. Devamlı alnım açık, başım dik olarak siyaset yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Tansu Çiller döneminde de partide görev aldım. Meclis üyeliği yaptım, benim için şu anda önemli olan il kongresidir. Delegem ne derse o olur" diye konuştu.