Bayburt PMYO Müdürü Şahin: Kısıtlı imkânlarla en güzel eğitimi vermeye çalışıyoruz

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Abdullah Şahin, kısıtlı imkânlarla en güzel şekilde eğitim vermeye çalıştıklarını söyledi.

Abdullah

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Abdullah Şahin, kısıtlı imkânlarla en güzel şekilde eğitim vermeye çalıştıklarını söyledi.

Abdullah Şahin, düzenlediği basın toplantısında, göreve başladığı günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Birçok proje geliştirerek bunları uygulama imkânları bulduklarına değinen Şahin, "Eğitim ve öğretim bütünlüğü sağlamak adına daha önce ayrı olan yemekhane bölümünü, çok amaçlı salon, konferans salonu, kütüphane, okuma salonu ve spor tesislerini eğitim görülen okul binasına taşıyarak öğrencilerin farklı yerlerde eğitim görmelerini engelleyerek motivasyonlarının dağılmasını önledik." dedi.

Sosyal projelerde de bulunduklarını ifade eden Şahin, "Kardeş okul projesi kapsamında engelli gençlerin eğitim gördükleri okulu seçtik. 'Karşılık Beklemeden Başkasının Gönlüne Dokun Projesi' ile yaşlı ve hastaları ziyaret edip, çeşitli ihtiyaçlarını karşıladık. Yine polis adaylarımızın meslek hayatlarına ve kişisel hayatlarına yönelik değişik alanlarda panel ve seminerler düzenleyerek hayatları boyunca daha donanımlı bireyler olmasını sağlıyoruz. Sonuç olarak eğer bizler vizyonumuza, misyonumuza, hedeflerimize ve değerlerimize bir şevkle sarılır gibi sevgiyle sımsıkı sarılırsak, yeteri kadar sabırla adanarak çalışırsak inanıyorum ki, Zigana ve Kop dağlarındaki kış ve borana rağmen geçitler bize yol verecek, sahil ve denize ulaştıracaktır." diye konuştu.

Şahin ayrıca, öğrenci ve personelin daha iyi yetişmesi için Erzurum, Kars, Ağrı ve Trabzon illerinden emniyetin çeşitli birimlerinde çalışan müdürleri Bayburt getirerek panel ve sempozyum düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.