Senirkent Müftüsü Bal: Alevilik Hazreti Ali'yi sevmek ve onun yolundan gitmekse hepimiz Aleviyiz

Isparta Senirkent Müftüsü Kemal Bal, "Eğer Alevilik Hazreti Ali'yi sevmek ve onun yolundan gitmekse hepimiz Aleviyiz. Çünkü biz Hz. Ali'yi sever, onun

Isparta Senirkent Müftüsü Kemal Bal, "Eğer Alevilik Hazreti Ali'yi sevmek ve onun yolundan gitmekse hepimiz Aleviyiz. Çünkü biz Hz. Ali'yi sever, onun yolundan gideriz. Hz. Hacı Bektaşi Veli'yi de severiz. Zaten onun yolundan gitsek kurtuluşa ereriz." dedi.

Isparta'nın Senirkent ilçesi Uluğbey beldesinde, mübarek Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen aşure ikramı bu yıl da verildi. Yemekten sonra Cemevi'ne geçildi. Toplantıya sonradan katılan Vali Öner, "Birkaç yerde daha aşure yemeği vardı onlara da katılarak geç kaldım. Bu tip toplantılar birlik ve beraberliğimizi güçlendiren güzel adetler, devam ettirilmeli." dedi.

Programa; Isparta Valisi Ali Haydar Öner ve eşi, Kaymakam Selçuk Haskırış, Garnizon Komutanı Hüseyin Şentürk, Müftü Kemal Bal, Emniyet Amiri Murat Kaçmaz, Belediye Başkanı H. Hüseyin Köse, Senirkent'ten bazı muhtarlarla Uluğbey'den kalabalık bir halk topluluğu katıldı.