Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Azerbaycan Olağanüstü Bakanlığın 5. Yıldönümüne Katıldı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Azerbaycan'da temaslarda bulunuyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek Azerbaycan'da temaslarda bulunuyor. Cemil Çiçek Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı'nın kuruluşunun 5'inci yılı törenlerine katılmak için bulunduğu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanı Kemalettin Haydarov ile bir araya geldi.
Haydarov'la görüşmesinin ardından Bakanlığın kuruluş yıldönümü törenlerine katılan Cemil Çiçek, bakanlığın genç ve dinamik yapısıyla sadece ülkesinde değil yurt dışında da başarılı hizmetler verdiğini belirtti. Çiçek, 5 yıllık kısa bir dönemde yapmış oldukları başarılardan dolayı kendilerini tebrik etti.
Çiçek, " Olağanüstü Haller Bakanlığının hızlı gelişmesi her türlü takdirin üzerindedir" diyerek bakanlığın sadece Azerbaycan için değil, diğer ülkeler için de önemli bir teminat olduğunu belirtti. Çiçek, "Olağanüstü Haller Bakanlığının halka sunduğu hizmet herkes tarafından bilinmektedir. Onun için bu bakanlığın en yüksek şekilde yapılanması kendilerinden beklenen hizmetleri çevik ve başarılı şekilde verebilmesi için müessirdir" dedi. Çiçek, Olağanüstü Haller Bakanlığının kuruluşundan bu yana afet
bölgelerinde yapmış olduğu çalışmalardan ötürü başarılarını takdir etti.
Cemil Çiçek'in kuruluş yıldönümü töreninin ardından Olağanüstü Haller Bakanlığı'nca düzenlenecek tatbikatı izlenmesi bekleniyor. Toplantıda Olağanüstü Haller Bakanı Kemalettin Haydarov, bakanlıklarının kuruluşunun 5. yıldönümünde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkürlerini sundu.