Olin Edirne Genel Menejeri Yiğitsoy: Antalya deplasmanında mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz

Olin Edirne Genel Menejeri Serdar Yiğitsoy, Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi oynayacakları deplasman maçından mutlak galibiyetle dönmek is

Olin Edirne Genel Menejeri Serdar Yiğitsoy, Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi oynayacakları deplasman maçından mutlak galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Maç öncesinde bir açıklama yapan Yiğitsoy, "Çok zor bir deplasmana gidiyoruz. Her iki takım için de önemli bir maç. Ama bizim tek amacımız var o da kazanmak." dedi.

Kendilerine keyiflendiren Medical Park Trabzonspor maçının ardından Antalya ekibi ile karşılaşacaklarını anlatan Yiğitsoy, ev sahibi takımla ilgili değerlendirmede bulundu.

Yiğitsoy, "Antalya Büyükşehir çok değer verdiğimiz bir takım. Lige, bizim gibi kısıtlı olanaklarla ama çok iyi bir giriş yaptılar. Başlarında da Ahmet Kandemir gibi çok değerli bir hocaları var. Beko Basketbol Ligi'nin iki gözde takımının karşılaşması olacak. Biz bu maça çok önem veriyoruz. Bu maçı kazanıp, ardından da sahamızda Erdemir ile oynayacağımız maçı da kazanarak bir seri yakalamak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Serdar Yiğitsoy, Optimum TED Kolejliler takımına kiralık olarak verilen Barkın Çınar ile ilgili olarak ta şunları söyledi:

"Barkın Çınar'ı Türkiye Basketbol 2. Ligi iddialı takımlarından Optimum TED Kolejliler'e kiralık olarak verdik. Bu sezon basketbol yaşamına Ankara'da devam edecek. Barkın geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ne yükselmemizde önemli rolü olan bir oyuncumuz. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden, takıma olan katkılardan dolayı şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Yeni kulübüne de büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bundan sonraki basketbol yaşamında da kendisine başarılar diliyorum."