Bdp Manavgat İlçe Teşkilatı Açılışında Protesto

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ilçe teşkilatlarını açan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) üyelerini bir grup Manavgatlı genç ellerinde Türk bayrakları ve İstiklal Marşı okuyarak protesto ettiler.

Bdp Manavgat İlçe Teşkilatı Açılışında Protesto
BDP Manavgat ilçe teşkilatı açılışında bir grup genç açılışı protesto etti. BDP'lilerin Manavgat'ın Çakalderesi mevkiinde satın aldıkları dairenin açılışı sırasında bir grup genç bina önüne gelerek İstiklal Marşı okudu. Gençler açılış sırasında "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez"," Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganları attı. BDP binasının yanında bulunan evlerdeki vatandaşlar balkonlarına Türk bayrakları astı.
BDP İlçe Teşkilatı açılış törenine az sayıda katılım olurken açılışı BDP Bitlis Milletvekili Nezih Karabaş gerçekleştirdi. BDP'liler açılış sonrasında konvoy halinde Alanya'ya hareket etti.
BDP açılışını protesto eden gençler balkonlara çıkan vatandaşların alkışları eşliğinde Dev Türk bayrağı ile Çakal deresinden ayrıldılar.
Bu arada BDP ilçe teşkilatının bulunduğu binanın üst katında ve komşu binalarda satılık daire levhaları dikkatlerden kaçmadı. Manavgat Emniyet Müdürlüğünün olası olaylara karşı büyük tedbir aldığı görüldü.