Aydın'dan Birlik Ve Beraberlik Çağrısı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediyespor'un bütün şehrin takımı olduğunu söyledi

Aydın'dan Birlik Ve Beraberlik Çağrısı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediyespor'un bütün şehrin takımı olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyespor'un Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğa adım adım yaklaştığını belirten Aydın, tüm Erzurumluları takımı desteklemeye davet etti.
Yönetim olarak büyük bir sorumluluk aldıklarını ve omuzlarındaki yükün çok ağır bir sorumluluk olduğunun bilincinde olduklarını dile getiren Başkan Aydın, "Bu zorlu yarışta sadece yönetim ve futbolcularımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımıza iş düşmemektedir. Bu bağlamda tüm Erzurumlular taşın altına elini koymalıdır. Şehrimizin her kademedeki yöneticileri sivil toplum örgütleri bütün değerli Erzurum halkı takımlarına destek vermeli ve Erzurum isminin her yerde en iyi şekilde temsil edilmesine katkıda bulunmalıdır .Erzurum'da ve deplasmanlarda oynadığımız maçlarda seyirci desteği bizi bir adım daha hedefimize ulaştıracaktır. Erzurum Büyükşehir Belediyespor bütün Erzurumlular tarafından sahiplenmeli ve tüm Erzurumlular ortak paydası olmalıdır. Hafta sonunda oynayacağımız Erzincanspor maçının çok önemli olduğunun bilincine varıp bu haftaki oynayacağımız karşılaşmaya bütün hemşehrilerimizin maça gelerek takımlarına destek vermelerini bekliyoruz. Bu zorlu yolda beraber yürümemiz gerektiğini bütün kamu oyuyla paylaşmak. İstiyorum. Erzurum'un her alanda en iyi şekilde temsil edilmeyi hak eden bir şehir olduğunun hep birlikte farkında olmalı ve el ele gönül gönüle bu işi başarmalıyız" diye konuştu.
Erzurum halkının takıma destek olması gerektiğinin altını çizen Başkan Aydın, "Sosyal anlamda birlik ve beraberliği arttıran insanları kaynaştıran ilimizde spor adına Büyükşehir Belediyespor'dan başka bir şey yok. Buna rağmen yine de istenilen desteği bulabilirsek futbolcularımız Erzurum'umuzu en iyi şekilde temsil etmek için mücadele veriyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında ve desteğini esirgemiyor. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. ve bütün Erzurumluların takımımıza sahip çıkmasını istiyorum" dedi.