Zirve Üniversitesi'ne Ziyaret

Güneydoğu Teknik Elemanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Özel ve Başkan Yardımcısı Kahraman Dinç ile yönetim kurulu üyeleri, Zirve Üniversite'sini ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa'nın makamında ağırladığı Özel ve Dinç'e üniversite kampüsü, araştırma merkezleri, ileride açılması planlanan bölümler hakkında bilgiler verildi. Kampüsü gezen heyet, Zirve Üniversitesi öğrencilerinin böyle bir okulda eğitim aldıkları için çok şanslı olduklarını, aynı zamanda kampus içindeki teknolojik donanımların kalitesinden ve dersliklerin modern olmasından çok etkilendiklerini dile getirdiler.
Dernek olarak mühendislik fakültesi akademisyenleri ile yakın çalışmak isteklerini belirten heyet, mühendislik fakültesi öğrencilerinin staj ve uygulamaları için destek olmak istediklerini kaydetti. Toplantıya katılan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ali Sebetci ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serkan Nohut, Türkiye'de üniversite-sanayi işbirliğini gerçekleştirmek için üniversite bünyesinde sanayi işbirliği merkezi açtıklarını, bu merkezin sanayicilerle sorunlar üzerinde görüş
alışverişinde bulunduklarını, etkin ve verimli bir biçimde işbirliğinin yürütülmesini sağlamak için her türlü girişimde bulunduklarını, örnek bir üniversite-sanayi işbirliği modeli ortaya koymak için çaba gösterdiklerini ifade ettiler.