Yılmaz Vural : Hakemlerin, başarısızlığımızda etkisi var

Kasımpaşaspor, Spor Toto Super Lig'de bu hafta Beşiktaş'la oynayacakları lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Çalışma önce

Kasımpaşaspor, Spor Toto Super Lig'de bu hafta Beşiktaş'la oynayacakları lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Çalışma öncesinde Cihan muhabirinin sorularını yanıtlayan Teknik direktör Yılmaz Vural ve futbolculardan Ersan Martin ile Şahin, Beşiktaş'tan puan alacaklarını söylediler.

Teknik Direktör Yılmaz Vural, hakemlerin başarısızlıklarında etkilerinin olduğunu belirterek, "Hakemler biraz dikkatli olmalıdırlar, bizim maçlarda yapılan hataların tesadüf olmadığına inanmaya başladık, bu da hoş bir şey değil. Canı yanan insanların feryatlarına biraz olsun kulak vermek lazım. Yani Kasımpaşa olarak yaşadığımız bu başarısızlıkta onların da payı var diye düşünüyorum." dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

Spor Toto Süper Lig'de 10 haftanın geride kaldığını, takım olarak içerisinde bulundukları durumdan hoşnut olmadıklarını da belirten Yılmaz Vural, Beşiktaş maçını kendileri için bir çıkış maçı olarak görüyor.

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş maçıyla ilgili bir soru üzerine ise, "10 maçta 2 beraberliğimiz ve sonrasında ise kayıplarımız var. Biz bunu hakeden bir takım değiliz, en azından böyle düşünüyoruz. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Beşiktaş maçını kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Özellikle bu tip bir maçı kazanmak istiyoruz ve taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz." diye cevap verdi.

BEN BU POLEMİKLERE GİRMEK İSTEMİYORUM

Yılmaz Vural, tecrübeli kalecileri Murat Şahin'in bir menajerlik şirketine ortak olması sebebiyle Futbol Federasyonu tarafından tedbirli olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili olarak ise, "Bu tür polemiklere girmek istemiyorum. Başkanımız bununla ilgili gerekli açıklamaları yaptı. Dolayısıyla bu olaylar nasıl oldu anlamıyorum. Murat'ın kötü niyetiyle bir şey yaptığını düşünmüyorum, onun zaten paraya da ihtiyacı yok, sadece Murat'ın ismi değil bir çok oyuncunun da ismi geçmeye başladı. Bu konuda biraz dikkat etmesi gerekirdi. İnşaallah kazasız belasız atlatırlar, yoksa çok üzülürüm." dedi.

Kasımpaşaspor'un genç oyuncusu Şahin ise önümüzdeki hafta başında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçından puan alacaklarını iddia ederek, rakiplerinin UEFA Avrupa Ligi'nde Porto ile oynadığı maç nedeniyle yorgun olacağını söyledi.

Şahin, rakiplerinin bu durumundan yararlanarak puan alacaklarını da belirterek, "Beşiktaş Avrupa maçı nedeniyle karşımıza yorgun olarak çıkacak. Galibiyetimiz olmamasına rağmen bile kendimizi çok formda hissediyoruz ve 8 Kasım Pazartesi günü oynayacağımız maçta galip gelen taraf biz olmak istiyoruz." dedi.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Kasımpaşaspor'un deneyimli forveti Ersan Martin ise, Beşiktaş maçında bir ilkin yaşanacağını belirterek, "Henüz daha galibiyetimiz yok, oraya puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Son 2 haftadır iyi mücadele ediyoruz. Beşiktaş iyi bir takım, her bölgede alternatif oyuncuları var; ama en azından beraberlik alırsak bizim için iyi sonuç olur." dedi.