Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kayıhan, Mersin İdman Yurdu'nu yenerek tekrar çıkışa geçeceğiz

Bank Asya 1. Ligin iddialı ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Mersin İdman Yurdu maçı

Bank Asya 1. Ligin iddialı ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Mersin İdman Yurdu maçından galip ayrılarak tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Kayıhan, yaptığı açıklamada, son haftalarda oynadıkları maçlardan puan kaybetmelerine rağmen zirveden uzaklaşmadıklarını belirterek, "Rakiplerimiz de son haftalarda puan kaybettiği için ilk iki için avantaj kaybetmiş değiliz. Mersin İdman Yurdu maçı ile tekrar yükselişe geçmek, yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mersin İdman Yurdu maçının ardından Kartalspor ve Boluspor ile devam edeceğimiz üç maçlık dönem bizim için çok önemli. Bu maçlarda alacağımız puanlar bizim hedefimize yaklaşmamızı sağlayacak'' dedi.

Mersin İdman Yurdu'nun son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar sonrası yükselişe geçmek isteyeceğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "İç sahada puan kaybeden bu gibi takımlar deplasmanda çok daha motive ve agresif olabiliyorlar. Bugün Samsunspor ile oynayacakları yarıda kalmış maçları var. Bizim maçta oynayamayacak cezalı futbolcuları var. Her şeyi hesap ediyoruz. Mersin İdman Yurdu maçını kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Tekrardan bizim bir seri yakalamamız lazım. Mersin maçı inşallah bir başlangıç olur.'' diye konuştu.